marți, 28 decembrie 2010

Alegerea e doar a ta!

Poti visa ca detii controlul, dar visul e doar vis.
Poti crede ca mainile tale pot tine infinit de multe sfori cu care sa te amagesti ca poti participa la zborul pasarilor, dar lor din cuib le-a fost predata lectia aceasta aspra.
Poti auri cate colivii vei dori ca sa ai impresia ca e o lume perfecta cea pe care o vinzi la bucata, dar numai impaiate vor sta pasarile acolo. Nici o fiinta vie nu accepta sclavia.
Poti incerca sa cumperi prietenie, sa cumperi iubire, sa cumperi vise, dar nu vei putea zbura niciodata, nu vei iubi niciodata, nu vei avea prieteni adevarati niciodata.
Poti invidia alte fiinte pentru ceea ce sufletul lor are din belsug, dar daca nu uiti de ura nu te vei putea bucura niciodata de viata.
Renunta la invidie, renunta la orgoliu, renunta la ura!
Renunta sa mai traiesti dupa reguli si canoane! Vremea lor a trecut! Acum e vremea iubirii adevarate, a limpezimii sufletului, a luminii! Invata sa traiesti in libertatea pe care doar iubirea ti-o poate darui si sforile care te tineau strans de maini se vor rupe ca si cand n-ar fi fost vreodata! Gusta mierea de a nu mai judeca pe nimeni, adulmeca parfumul iubirii de semeni oricat de tare te-au ranit, bea din apa vie a izvorului luminii din fiinta care esti si te vei trezi! Dar alegerea e doar a ta!